Kroniek van een ongewone vriendschap Gewetenloos image2 image3 image1

Tussen haat en liefde

Tussen haat en liefde - Ria van de Ven

We ontmoeten allemaal wel eens iemand die ons onmiddellijk charmeert. Meestal loopt zo een ontmoeting goed af, maar af en toe gebeurt het dat die vriendschap of liefde na een tijd verandert in vijandigheid, met een pijnlijke strijd en breuk tot gevolg.

Niet altijd is dit pijnlijk verbreken van tedere banden kwaad opzet. Sommige mensen werden in hun jeugd zo diep beschadigd dat ze de mensen die hen het meest nabij staan, kwetsen en afwijzen. Soms zijn zij het slachtoffer van een persoonlijkheidsstoornis die hun leven ontwricht, en de mensen om hen heen worden op hun beurt hun slachtoffer. Cathy De Clerck is zo iemand. Zij wordt door gebeurtenissen in haar jeugd heen en weer geslingerd tussen haat en liefde, tussen vriendschap en vijandschap, tussen zelfvertrouwen en onzekerheid.

Zullen de mensen rondom haar deze gekwetste en ontwrichte jonge vrouw kunnen helpen? Of zullen zij juist ten onder gaan aan de manipulatie en de emotionele chantage van Cathy?

ISBN 978 90 223 2209 3

Momenteel niet meer in de boekhandel te verkrijgen. Een heruitgave wordt overwogen en zal via deze website medegedeeld worden