Kroniek van een ongewone vriendschap Gewetenloos image2 image3 image1

Ontspoord

Ontspoord - Ria van de Ven

Wanneer de echtgenoot van Monique zijn strijd tegen kanker verliest, is zijn overlijden voor haar het begin van heel wat ellende. Haar kinderen, met wie ze al in conflict kwam tijdens de ziekte van haar man, vinden dat ze de woning die ze met hem bewoonde moet ontruimen. Gelukkig heeft ze haar werk nog. Of dat dacht ze toch, want ook daar gaat het mis. Wanneer ook haar beste vriendin zich tegen haar keert, lijkt haar leven totaal ontspoord.

Monique weet zich geen raad en vlucht naar een andere stad, ver weg van alle kommer en kwel. Ze verhuist naar de kust, waar ze Hassan ontmoet.
Maar ook in Blankenberge raakt ze niet opnieuw op de sporen, integendeel. Monique bereikt een nieuw dieptepunt wanneer haar kinderen haar ervan verdenken dat ze een deel van hun erfenis zou hebben verduisterd.

Ze gaat terug naar Antwerpen om uit te zoeken waar de aandelen van haar man naartoe zijn en welke geheimen hij nog voor haar had. De ontdekkingen die ze doet zijn genoeg om de sterksten te doen wankelen, maar zij vecht terug.

Een verhaal van afscheid en conflicten, maar ook van veerkracht en moed, ontroering, liefde en vriendschap.
 
  Helaas uitverkocht !
  ISBN 978 90 223 2276 5

Momenteel niet meer in de boekhandel te verkrijgen. Een heruitgave wordt overwogen en zal via deze website medegedeeld worden