Kroniek van een ongewone vriendschap Gewetenloos image2 image3 image1

Gewetenloos

Op 27 maart 2012 verschijnt bij Uitgeverij Kramat mijn  9de boek, een misdaadroman met als titel “Gewetenloos”

 

Een verhaal waarin je ademloos zowel het slachtoffer als de dader volgt en ondanks alles met beiden meeleeft!

Een misdaadroman met zowel de ingrediënten van de roman als die
van de thriller!

  gewetenloos    Een misdadig machtsspel

Het verhaalvan 2 mooie vrouwen, Anne en Louise.

Hun levens
geraken op een gevaarlijke en misdadige manier in elkaar verstrengeld

UITGEVERIJ KRAMAT

 

 

In deze misdaadroman lees je dus zowel het verhaal van het slachtoffer als dat van de dader. Dat levert niet alleen extra spanning op, het geeft de lezer ook toegang tot de  gevoelens, motivatie, achtergronden en reacties van slachtoffer en dader.

Je leert de hoofdpersonages al kennen op het ogenblik dat er nog niets aan de hand is, en leeft met hen mee tot het bittere einde.   

Veel meer ga ik nu niet over dit boek vertellen! Maar wees gerust, voor het verschijnt in de boekhandels op 27 maart, vindt u op deze website wel nog meer informatie.

HELP MIJ MET DE PROMOTIE VAN DIT BOEK!

Jullie kunnen mij helpen mijn boeken te promoten!  

1. Overtuig je bib of je vereniging mij uit te nodigen voor een lezing. (zie link verder op deze website)

2. Vertel je familie en vrienden dat je genoot van mijn boeken en spoor hen aan het nieuwe boek te kopen.Mijn vorige boeken zijn helaas uitverkocht, maar altijd nog te lezen via de bibliotheken. Via internetboekhandels kan je er wel nog enkele bestellen op het “print on demand” systeem (of POD)”; info verder op deze website.

3. Bestel je exemplaar van "Gewetenloos" nu al bij de boekhandel. Je boek ligt dan klaar voor jou enkele dagen na 27 maart; Bestel: "Gewetenloos ISBN 9789079552733 NUR; Op die manier promoot je ook mijn verkoop, want die handelaar zal extra exemplaren bestellen en geeft die dan ook een betere plaats in het uitstalraam en de winkel.

OPGELET: Momenteel niet meer in de boekhandel te verkrijgen. Een heruitgave wordt overwogen en zal via deze website medegedeeld worden

 

 

De prijs van "Gewetenloos" is 19.35 Euro en het aantal blz. wordt geschat op een kleine driehonderd.

3. Word mijn vriend op Facebook, en leer mij een beetje beter kennen. Je weet dan ook altijd zeer snel wanneer er een nieuw boek verschijnt.

4. Bekijk ook de pagina's "Boekenbeurs" op deze website, misschien zie je er jezelf wel op terug. En kom mij zeker bezoeken op de stand van UITGEVERIJ KRAMAT op de volgende boekenbeurs in oktober en november 2012.

5. Vergeet niet af en toe terug deze website te raadplegen! Een nieuw boek wordt er altijd aangekondigd, net als andere nieuwtjes over mijn werk als auteur.