Kroniek van een ongewone vriendschap Gewetenloos image2 image3 image1

Boekenbeurs 2009

dsc019850 Deze boekenbeurs was een extra leuke! Het was er iets minder warm dankzij de nieuwe lampen, en ik mocht er van mijn uitgever ook meer dagen aanwezig zijn om te signeren. 

Er waren dan ook talrijke ontmoetingen met mijn lezers, en ook met mensen die mij nog niet kende als auteur. Velen onder hen namen voor het eerst een boek van mij mee naar huis, en sommigen contacteerden mij reeds per e-mail om me te vertellen dat het boek in de smaak gevallen was.

Ik leerde ook enkele collega auteurs beter kennen en wandelde af en toe rond op de beurs. Al dacht  ik toen dat ik wel gek moet zijn om nog boeken te willen schrijven, er zijn er al zoveel, is het niet? Vier zalen vol boeken! Gelukkig gaven de talrijke aanmoedingen en het enthousiasme van mijn lezers me toch weer moed om ermee door te gaan.

Lees meer: Boekenbeurs 2009

Boekenbeurs 2008

foto27s bb 2008 1341 Ook dit jaar mocht ik op de stand van StandaardUitgeverij/Manteau in zaal 4 van de boekenbeurs in Antwerpen mijn boeken signeren. Twee namiddagen, want er zijn maar een beperkt aantal signeertafels en de uitgeverij heeft heel wat auteurs onder haar hoede. Ik had geluk, want 10 en 11 november bleken juist de drukste dagen van deze boekenbeurs. Daarom kon ik toch veel van mijn lezers ontmoeten, en hopelijk overtuigde ik ook een aantal mensen lezer te worden!

Mijn lezers vertelden me enthousiast hoe ze genoten hadden van een of meerdere van mijn boeken. Enkelen onder hen hebben inmiddels bijna de hele collectie! (8 in het totaal) Er was ook weer de vraag naar exemplaren van mijn eerste boeken. Helaas zijn die niet meer verkrijgbaar. Trouwens op deze boekenbeurs werden ook op enkel exemplaren na de laatste exemplaren van “Wat gebeurde er met Lien G.?” verkocht. Van nu af kan je dus nog enkel een paar exemplaren van dit boek bestellen via de boekhandel( ISBN97890 223 19819?)  De romans “Tussen haat en liefde” ISBN 978 90 223 2209 3, en “Ontspoord” ISBN 978 90 223 2276 5 kan je ook nog kopen of bestellen in de boekhandel! Doen, want voor je het weet zijn ook die boeken weer uitverkocht. Op 12  maart van 2009 verscheen "STEMMEN VAN DE OVERKANT". Je kan hierover informatie vinden via de knop hiernaast of via de home pagina waarop ik ook een speciale knop daarvoor voorzag. ISBN  978 90 223 2367 0. In alle boekhandels te verkrijgen. Indien je het niet ziet liggen, vraag ernaar!

Lees meer: Boekenbeurs 2008

Boekenbeurs 2006

Op de boekenbeurs in Antwerpen in 2006, had ik het genoegen Koning Albert II van België aan mijn stand te mogen begroeten.

albert 1 

Op 11 november 2006 bezocht Koning Albert de Boekenbeurs in Antwerpen. Ik zat als signerend auteur op een stand die hij bezocht en waar hij officieel ontvangen werd door de verantwoordelijken van de uitgeverij. Groot was evenwel mijn verbazing toen Koning Albert, na het officiële en geplande gedeelte, in plaats van naar de volgende stand te gaan, ook mij even een bezoekje bracht!

 

 

 

 

Lees meer: Boekenbeurs 2006