Kroniek van een ongewone vriendschap Gewetenloos image2 image3 image1

Blankenberge

In 2003 besloten Guido en ik te verhuizen naar Blankenberge waar we voorheen al  veel vakanties en weekends hadden doorgebracht. Negen jaar later hebben we nog geen seconde spijt gehad van onze beslissing.

Het uitzicht vanuit ons raam 

Niet alleen is Blankenberge een leuke stad met toffe bewoners, er is de zee en het strand, de wandeldijk met Pier en Staketsel, het winkelcentrum, het zwembad, de surf club en de duinen, en nog zo veel meer, zoals de vele activiteiten die er jaar in jaar uit worden georganiseerd. En vlotte verbindingen naar de andere kuststeden en naar het binnenland.

  

    

Ik werd er al vlug betrokken in het plaatselijk vrijwilligerswerk, sloot me aan bij plaatselijke verenigingen en voelde me al zeer snel volledig ingeburgerd.

Een boekpresentatie in samenwerking met de Blankenbergse bibliotheek 

Onlangs opende in Blankenberge in de Onderwijsstraat de nieuwe Bibliotheek. Komt u in de buurt, ga ze dan zeker bezoeken.

Nieuwe bibliotheek Blankenberge

Ze werd ondergebracht in een vroegere school en het eindresultaat van de verbouwing is onwaarschijnlijk mooi, praktisch en een mengeling van modern en oud. Ik ben er zelf een trouwe bezoeker en kan deze bibliotheek en haar vriendelijk en efficiënt personeel van harte aan iedereen aanbevelen! Mijn foto op de start pagina werd daar genomen door een vriend en fotograaf.

Onze kleinkinderen in de springtouwen op de dijk 

Ik werk als auteur ook mee aan enkele plaatselijke krantjes en websites.

Wenst u bijvoorbeeld gedetailleerde en algemene informatie over Blankenberge dan is er de officiële website van onze stad, maar bezoek zeker ook de website van Blankenberge-Online.

- link naar officiële website stad Blankenberge: http://www.blankenberge.be

- link naar Blankenberge-online: http://www.blankenberge-online.be

Mijn nieuwe website kwam tot stand in samenwerking met Tino Claessens (Bumper.be) en wordt ook door hem beheerd. Hij is een van die mensen die het internet, de pc en als wat daaraan verbonden is door en door kent en leken zoals ik uit de nood helpt.