Kroniek van een ongewone vriendschap Gewetenloos image2 image3 image1

Lancering van “ Gewetenloos” op 12 april 2012

Zoals aangekondigd werd "Gewetenloos" mijn 9de boek, feestelijk gelanceerd in de nieuwe bibliotheek van Blankenberge. Hierna enkele foto's van dit gebeuren, waarop u zich misschien zal herkennen. De reacties waren zeer positief, en hierbij nogmaals mijn dank aan iedereen die eraan meewerkte, waaronder mijn echtgenoot Guido en enkele dierbare
vriendinnen. Zonder jullie hulp zou het niet zo'n feest geweest zijn.

lancering gewetenloos 1 lancering gewetenloos 2

lancering gewetenloos 3 lancering gewetenloos 4

lancering gewetenloos 5 lancering gewetenloos 6

Ik nodigde Rudy Soetewey, een collega auteur die ook uitgeeft via uitgeverij Kramat, uit op de lancering van "Gewetenloos" en vroeg hem er mijn boek voor te stellen aan het publiek, waarna ik zijn laatste boek "Getuigen", de terechte winnaar van de Knack Hercule Poirot prijs 2011 zou voorstellen in zover dat dit nog nodig is. Op die manier maakte het talrijke publiek kennis met 2 auteurs en 2 boeken en dat werd ten zeerste gewaardeerd.

Rudy beweerde dat ik een heel straf boek had geschreven om meer dan één reden. Het past volgens hem in meerdere genres (misdaadroman,  thriller en psychologische roman), en verder prees hij de authenciteit van de emoties, de vlotte taal en de geloofwaardigheid van het verhaal. Hij eindigde met de woorden uit een van mijn vorige recensies, namelijk dat "Gewetenloos" voor hem een eyeopener was.